tag:blogger.com,1999:blog-8739695470819490077.post2252548865046151386..comments2012-03-30T00:56:38.276+02:00Comments on oppdagelsesferd: Boeuf Bourguignonstinhttp://www.blogger.com/profile/12149684341325565338noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8739695470819490077.post-5542838981817111672009-10-01T23:31:03.954+02:002009-10-01T23:31:03.954+02:00Ja, det er mange varianter å velge i. Nammelige gr...Ja, det er mange varianter å velge i. Nammelige gryten. Neste gang skal jeg også brune soppen, selv om det dugde fint uten også.stinhttps://www.blogger.com/profile/12149684341325565338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8739695470819490077.post-53399678309065465462009-10-01T23:14:50.672+02:002009-10-01T23:14:50.672+02:00Sjalottlauk pleier jeg å bruke. Hvis de er store, ...Sjalottlauk pleier jeg å bruke. Hvis de er store, deler jeg dem i to. Og så pleier jeg å brune soppen og løken lett før jeg slenger dem i gryta- det gir en ekstra spiss.fru wintherhttps://www.blogger.com/profile/13002930978024948761noreply@blogger.com