lørdag 9. januar 2010

Som far, så sønn


Opplæringa er i gang...

4 kommentarer:

 1. Morsomt å se at genseren passer!

  Hørte et rykte om at dere hadde slumpet til å bestille dørskilt fra samme sted som oss, håper at dere blir like fornøyd!

  Krydderleverandøren jeg nevnte heter forresten Seasoned pioneers.

  Wenche

  SvarSlett
 2. Hei, så koselig at du har vært innom her! :)

  Genseren passer kjempefint, og Brage liker den veldig godt. Det gjør foreldrene også.

  Dørskiltet er det fineste jeg har funnet på nettet, og har faktisk lyst på det 3-delte bildet med apekatten på også. Skal begynne å ordne på barnerommet nå, bare så synd det er så lite, har funnet allverdens kule ting jeg har lyst å ordne til der inne... :P

  Takk for kryddertipset, skal def inn og finne meg noe snadder der! Kanskje vi kan prøve oss på en ny jentekveld snart? Var kjekt!

  SvarSlett
 3. Jeg har også lyst apekattbilder, men det gikk ikke under tollgrensen da jeg bestilte skiltet. Har lurt på det siden, men har ikke kommet så langt ennå! Jeg likte så godt grafikken hennes.

  Det er morsomt å innrede barnerom, jeg er litt sur for at jungelteppet i den nyeste Ellos-katalogen kom først nå og ikke da jeg lette etter!

  Vi må prøve oss igjen ja, kanskje med litt større suksess fra min side, F har jo aldri siden våknet på den måten typisk nok.

  SvarSlett
 4. Jungelteppe i Ellos??! Det har jeg ikke fått med meg, jeg er på jakt! Hadde funnet et par fine fra Designers Guild, men tipper de ligger noen tusenlapper over det fra Ellos. Skal sjekkes ut med det samme! :D

  SvarSlett