søndag 11. april 2010

Bytur søndag formiddag

Brage kikker ut over Lille Lungegårdsvann
"Næmmen, hei alle pip-pip'an..."
"Nå kommer Brage og fanger dere!"
Man blir sulten etter å ha jaget fugler. På Michelsen fikk vi et gjennomsnittlig kjedelig måltid til en avskrekkende pris...
 Men det SER jo utrolig godt ut!
Brage fikk seg nye joggesko på jakt-og friluftsmessen vi var på. Med Eliasbåten på. De ville han ha på seg med en gang! Så måtte vi hoppe litt på steinene på Ole Bulls Plass! Til å koste ingenting var joggeskoene utmerket til hopping!!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått!

  Stilig lue, jeg har samme stoffet og F har genser av det. :)

  SvarSlett
 2. Ååååå, så kult!!!! Hm, går det an å legge inn bestilling på sånn genser??

  SvarSlett
 3. Trodde du hadde sydd luen selv jeg nå! :)

  Jeg tror ikke jeg har nok stoff til en hel genser, tror faktisk ikke det rekker til en t-skjorte heller. Har bare litt under halvparten av en meter igjen nemlig... Men det går jo eventuelt an å kombinere med noe ensfarget på et vis? Du får ta deg en tur og se, jeg har masse andre stilige stoffer også, har gått litt amok på nettbutikker i det siste.

  Hvis ikke kan man bestille mer stoff altså, butikken har inne på interlock (det er sånn som pingvin-stoffet) og faktisk også på velour i øyeblikket. http://cethodesigns.no/ -> JNY tekstiler. Jeg får 10% på prisene som er oppgitt.

  SvarSlett
 4. Hehe, nei, luen har jeg kjøpt på lekestue.eu, fra Frithiof Åre! Vil veldig gjerne komme en dag og kikke på hva du har, det hadde vært kjempeartig!! :)

  SvarSlett