søndag 10. oktober 2010

Tom Ka Gai - thailandsk kyllingsuppe

Dagens middag, anbefales!

 Du trenger 
2 kyllingfileter
1 dl vann
1 boks kokosmelk (400ml)
1 stang sitrongress
4 kaffirlimeblader
1/4 løk
1 gulrot
1,5 ss Tom Ka paste
1 ss sukker
----
Koriander, for dem som liker det
----

Skjær kyllingfiletene i små biter, og gulroten og løken i små strimler. 
Skjær sitrongresset i biter på ca 2 cm, og del kaffirlimebladene i to. 
Ha vann og kokosmelk i en panne, varm det opp og ha i pastaen og sukker. Rør til pastaen er oppløst. Tilsett gulrot, løk, sitrongress og kaffirlimebladene. La koke noen minutter på middels varme. 
Ha i kyllingkjøttet, og kok til kjøttet er ferdig. Liker du koriander, kan du ha i en stilk nå.

Kok ris og ha til, og sett deg ned og nyt smaken av thailandsk kyllingsuppe. 
Ferdig på 1-2-3!
Nam nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar