Vi prøvde en ny gryterett i går, og den ble faktisk ganske så nammelig! Her er oppskriften:
2-3 kyllingfileter
1 rød paprika
1 purre
1 mango
1 1/2 ss soyasaus
1 terning hønsebuljong
3 dl kesam (ikke magerutgaven!)
2-3 ss mangochutney
1-2 ss sambal oelek
ev. fersk chili
Skjær kyllingen i biter, og stek med litt pepper. Skjær opp paprika og purre, og kok det sammen med buljong, soyasaus, mangochutney og chilipastaen i 15 min. Hell over den stekte kyllingen, og ha oppi mango i terninger. Rett før servering har du i kesam og rører ut. Serveres med ris.
Namnam!
(Kesam kan byttes ut med creme fraîche. Kok den da sammen med buljongen før du blander med kyllingen.)
1 rød paprika
1 purre
1 mango
1 1/2 ss soyasaus
1 terning hønsebuljong
3 dl kesam (ikke magerutgaven!)
2-3 ss mangochutney
1-2 ss sambal oelek
ev. fersk chili
Skjær kyllingen i biter, og stek med litt pepper. Skjær opp paprika og purre, og kok det sammen med buljong, soyasaus, mangochutney og chilipastaen i 15 min. Hell over den stekte kyllingen, og ha oppi mango i terninger. Rett før servering har du i kesam og rører ut. Serveres med ris.
Namnam!
(Kesam kan byttes ut med creme fraîche. Kok den da sammen med buljongen før du blander med kyllingen.)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar