Av og til er det enkle det beste. Når tiden ikke strekker til, men jeg likevel vil ha en god og sunn middag. Fort gjort, med masse smak!
Til 2 personer
5-6 poteter
1 rødløk
1 stor søtpaprika, evt 3 små
1 fedd hvitløk
Pølser etter egen smak (middagspølse, grill- eller andre med mer futt i) Bruk så mye du selv ønsker
1 glass pesto
Litt olje og pepper
Skjær poteter, rødløk, paprika og pølser i skiver. Ha i en ildfast form, og rasp hvitløk over. Bland. Ha i pestoen og bland godt. Hell litt olje over, og kverne pepper på toppen. Stek på 200 grader i 30-40 minutter. Server med kesam.
Namnam.
Til 2 personer
5-6 poteter
1 rødløk
1 stor søtpaprika, evt 3 små
1 fedd hvitløk
Pølser etter egen smak (middagspølse, grill- eller andre med mer futt i) Bruk så mye du selv ønsker
1 glass pesto
Litt olje og pepper
Skjær poteter, rødløk, paprika og pølser i skiver. Ha i en ildfast form, og rasp hvitløk over. Bland. Ha i pestoen og bland godt. Hell litt olje over, og kverne pepper på toppen. Stek på 200 grader i 30-40 minutter. Server med kesam.
Namnam.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar